Neživot

Neživot

Anotace: Nemusí být vše tak, jak bychom si přáli.

Neživot

Za vidinou štěstí já z kůží šla na trh.
Nikdo ji nechtěl, já vrátila se s prázdnou.
Pak přišel někdo, kdo vidinu roztrhl.
Nemám už sen, ni představu žádnou.

Můj osud ve hvězdách je dávno napsán.
Chtěla jsem ho změnit, chtěla jsem lásku.
Skrčil se najednou prst, jenž mi byl podán.
Budu zas chladná, na očích černou pásku.

Mě je souzeno lásku všem jen dávat.
Není tu není, kdo by ji chtěl dát i mě.
Vždycky budu z dálky všem mávat.
Nakonec pohltí mě ta černá hlína země.
Autor Lyonka.Margareta, 04.02.2009
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Paulín, Rbb
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě tu je ten kdy by ji Ti chtěl taky dát.
Jaro se blíží a bude líp.
Uvidíš.

04.02.2009 15:48:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí