7krásky

7krásky

Anotace: jen pár pocitů..

Pojď,
budem spolu
hledat sedmikrásky...

stejně jako dřív.

Chtěla bych se k tobě
vrátit
a tvoji lásku
znovu mít.

Mrzí mě můj odchod,
slova, co jsem
ti už neřekla,
těch pár minut
poslalo mě
do pekla...
Autor Ma.Zel, 04.02.2009
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: hezule, kikis, Anita Buchtová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí