Je to bolest

Je to bolest

Anotace: ...

Je to bolest

Bolest která žhne čím dal víc
Žhavá jako uhlíky,
po kterých už dlouho chodím
Sama sebe
Znovu a pokaždé
Do propasti hluboké shodím

Je to bolest

Ostrá štiplavá a zatuhlá
Silná, prosím o citovou eutanázii
Anebo v té bolesti uhniji!
Srdce své zklamané na zem rozliji
A odejdu odpočívat v pokoji
Kéž se ta rána někdy zahojí

Je to bolest

Cítím hrubé slzy
Které mě ubíjí
Které mě mrzí

Minulost jsem zkazila
přítomnost mě míjí
Budoucnost je nejistá
V srdci rány hnijí

Je to bolest

A ji já vláčím s sebou pořád
Je to další smutná epizoda
Je to nekončící pořad…
Autor Ammazonic, 06.02.2009
Přečteno 348x
Tipy 19
Poslední tipující: Mraveneček, kikis, Vlk v rouše, Holis, Seanko, Monsignore, Emira, nejsembásník, Rbb, enigman, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké

06.02.2009 18:22:00 | Seanko

povedla se ti,hezky jsem si početla ...

06.02.2009 10:25:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí