Deprese ...

Deprese ...

Anotace: ...

Vesmírné dálavy,
rvou si mě na kusy.
v hlavě mi promítaj,
zaniklé opusy ...

Nepoznán procházím,
do zahrad snění,
život mi utíká,
nic se nezmění

Tak radši přiložím,
raketu k zápěstí,
a jedním škubnutím,
vzdálím se neštěstí.

Pomalu odcházím
do dálav Vesmíru,
zkoumat ho ...
zblízka jen ...
...
.
A už se nevrátím ...
Autor Troubelín, 06.02.2009
Přečteno 328x
Tipy 8
Poslední tipující: Tacca, Quigleika, Psavec, Mbonita, nejsembásník, sondulacek, Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za první sloku tip.

06.02.2009 16:32:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí