samota

samota

Anotace: ***

Tento den je jako sen.
Proč jen necítím se dobře?
Nemám snad rád snění?
Obloha svítí modře,
přesto v mé hlavě něco v pořádku není.

Cítím bolest z osamění
a to velice mě trápí.
Má z toho snad Bůh potěšení?
Po světě díky tomu kráčím jako s černou kápí.

A tak sám a sám si světem kráčím
a slzy pokrývají den co den mou tvář.
Svůj život ke konci už stáčím,
už vidím na konci tunelu zář.

Teď, v tuto chvíli svůj život končím.
Konečně přišlo osvobození ze samoty
Se světem, který mě jen zrazoval se loučím.
Bože? Jsi to ty?
Autor skleb, 06.02.2009
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, NikitaNikaT., WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej na Liter.cz!

Smutná báseň s jistými emocemi... na smrt je vždycky času dost... uřít je prý hrozně snadné... ale žít je umění, ukaž mi, že to umíš... těším se na další básně.

20.02.2009 21:48:00 | NikitaNikaT.

...a neblbni,život máš před sebou a nebo ne

06.02.2009 22:02:00 | WAYWARD

...vítej na Literu :-)

06.02.2009 22:00:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí