Odkazy

Odkazy

Anotace: moje odkazy, ale ne tak úplně moje

A tak tečou dál ty odkazy z minulosti,
a stejně se propadám do vlastní lítosti,
/hlupák/
už asi navěky jsem v tom ztracený,
vše jen obraz zrcadlem mi vrácený.

Mi připomenout musí,
co se mi tak hnusí.

A to, že stojím sám, na rozpadlý cestě,
ztracen ve snech o té nevěstě,
kterou k oltáři jiný dovede,
jsi tak krutý prokletý osude.

Co otáčíš mě v marnost,
a s roztrhanou nadějí, na cáry,
ubohé své vykřiknout,
láry fáry.
/do světa bez uší/
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 07.02.2009
Přečteno 285x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Eleonore, whiolet, dream in emptiness, Holis, jedam, Striptérka, xkacerka, strašidýlko-střapatý, Maro Deives, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a beznaděj kolem nás,
zastavila čas...
smutek i lítost,
srdce na dlani mám na tvojí žádost...

10.02.2009 16:14:00 | whiolet

...člověk nikdy není sám,má sebe

07.02.2009 23:18:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí