Šílenství

Šílenství

Anotace: ...

Kolik sil by stálo
Naplnit duši alespoň málo
Neb ta prázdnota ničí

Nechci nic víc než cítit
Bolest svou v srdci zničit
Neb ta bolest ve mě křičí

Seber se, říkám si
Pokoj však nedám si
Dál poslouchám sliby prázdné

Zmatená svým chováním
Jen sebe k šílenství doháním
A to šílenství bortí vše krásné

Nemá smysl o něčem snít
Snad jen ta víra mi pomůže žít
Že ještě přijdou lepší časy

Moje duše klidu nemá
Z úst se derou slova němá
A slzy spalují moje řasy
Autor Emira, 08.02.2009
Přečteno 313x
Tipy 6
Poslední tipující: alexx, Seanko, Simísek, zlomený a nanicovatý -__-
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolest a naděje - moc hezké

08.02.2009 13:54:00 | Seanko

...za meziřádky...

08.02.2009 11:52:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí