Včera jaro

Včera jaro

Anotace: ...

Včera slunce pohladilo
cibulky, hyacinty
a za víčky všude bílo
a v puse jen cinty.

To přichází jaro
a krev se probouzí.
A srdce lhalo,
kryje se novou rzí
a to mě mrzí.

Včera ještě naděje hřála
sněženky i lapiduchy,
ještě jsem řádně neokřála
a už mám zase kašel suchý.

To přichází jaro
a krev se probouzí.
A srdce lhalo,
kryje se novou rzí
a to mě mrzí.
Autor voedor, 08.02.2009
Přečteno 238x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, motáček, kikis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Počasí nosí každý den jiný kabát... a někdy překvapí i sakem:-D

08.02.2009 12:47:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí