Už je pozdě

Už je pozdě

Anotace: ....už nezbývá čas....

Už je pozdě
Hodiny odbíjejí
Už je pozdě
Dny se zkracují

Už je pozdě
Už docházejí mi slova
Už je pozdě,
Už není možné začít znova.

Hodiny odbíjejí půlnoc,
Už nemůžu ti nijak pomoct.
Už zkazila jsem, co se dalo
Celou duši mi to vzalo….
Autor Štířice, 11.02.2009
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: Rolnička, floreciente, Markéta Hl., Jarin Kalin
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí