Spletli se

Spletli se

Anotace: Všichni proti nám

Řekla jsme ti at jdeš ačkoliv
jsem myslela zůstaň při mně
a nikdy mě neopouštěj-
pravdu hledej ve víně
V krásných očích se faleš skrývá
někdy něco končí bez naděje a tak to bývá
ale city a pravda vítězí
naštěstí to byl náš případ
Málem nás lásko rozdělili
už nikdy bez tebe nechci dýchat
my dva patříme k sobě
velká chyba se stala
a ta nás málem odrovnala
Ty jsi můj a já jsem tvá
a komu se to nelíbí at si pozor dá..
za naši lásku se hodí bojovat
protože nic a nikdo nenahradí to co cítíme
tak proč si na něco jiné hrát?
Málem jsem ti dala sbohem..
jak jsem to mohla udělat
opustit tě a jinou cestou se dát
bez tebe by žádná nebyla lepší
a byla bych jen loutkou na jevišti
a jiní by se smáli
jak lehce nás od sebe odpoutali
mysleli že se lehko dáme
a svá srdce odevzdáme..
SPLETLI SE
Autor Dedillope, 11.02.2009
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: Quigleika, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...krásné,,,mám husí kůži...

04.03.2009 13:03:00 | Quigleika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí