Malá a zklamaná

Malá a zklamaná

Anotace: Ona nikdy nechtěla chápat. Teď už snad ví.

Nač je pláč a nač jsou slzy,
když nezvrátí to co mě mrzí,
marně se snažím vybíjet,
vztek a zklamání může zabíjet.

Nač čekat, vezmi si lopatku,
ty a s tebou celej svět,
pomůže od pondělí do pátku,
pohřbít naději číslo osmset.

Snad zní vše tak melancholicky,
jak by pěly smutné víly,
já si stavím jako vždycky,
kamarádku z plastelíny.

A než se ráno přiblíží,
bude mi muset povídat,
proč člověku vždy nejhůř ublíží,
ten koho on má nejvíc rád!

Autor genca, 11.02.2009
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, SvenHassel, Kapka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

i za mě:-) zajímavá, hezká, líbila se mi...

18.02.2009 12:05:00 | kikis

Wayward to řekl za mě.

12.02.2009 14:52:00 | Kapka

...jen ti,na kterých ti nezáleží,ti neublíží,pravda pravdoucí,dík

11.02.2009 23:42:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí