Ztrata naděje

Ztrata naděje

Den po dni ubývá mi
už nemám chuť žit
Jsem sám se svými vinami
jsem sám, už nemám sílu jit

Přitel když uzří mě umirat
neotočí se, neobrátí krok
pryč začne rychle utíkat
a já mohu klidně krvácet

Poslední má naděje byla ztracena
Přítele tvář zustala odvrácena
Autor Jan Václav Znojemský, 13.02.2009
Přečteno 409x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, WAYWARD, labuť, Jarin Kalin
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí