vzali ti křídla

vzali ti křídla

Anotace: Nuda o občance a Jayk3M- nepřečtený dopis, první slova jsou z písničky. Nadávejte nesnášejte, zapomeňte zanedbejte...Je mi to jedno, cítím píšu ...

Vzali ti křídla, nechtěli tě nýst
vzali ti lásku, nezbylo už nic
ztratil jsi víru, chtěl jsi víc a víc
neměl jsi míru, a teď nemáš nic.

Býval jsi anděl
z nebe ses skláněl
hlídals je, chránil
zamříts jim bránil

Vzali ti křídla, nechtěli tě nýst
ztratil jsi duši, řval smutek z plných plic
znovu jsi věřil, dals jim o to víc
znovu ses zklamal, nemáš zase nic

Chtěli tě mít
nechtěli snít
chtěl jsi jim vyhovět
s nimi být

Vzali ti křídla, nechtěli tě nýst
vzali ti lásku, nedali ti nic
ztratil jsi duši, řval smutek z plných plic
Býval jsi anděl, teď už nejsi nic...
Autor Likynka, 13.02.2009
Přečteno 365x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí