Podzim

Podzim

Anotace: Bez anotace,bez komentáře..

Na nebi se zas hvězdy třpytí
večer je chladno, krátí se den
na zahradách odkvétá poslední kvítí
i letošní léto změnilo se v sen

Podzim svou paletu barev ukazuje
stínům duší co k spánku se ukládají
hudbu několika tónů rozehraje
a lidé poslední paprsky sluneční rozkrádají

Zoufale smutné je výročí
co podzim mi ho připomíná
když štěstí se zády otočí
nepomůže láska, touha ani víra

Bůh mne opustil
a radost odešla
dne 11.11.2004
Autor Ninala, 07.10.2005
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž by měla Šuměnka pravdu...

22.12.2005 12:15:00 | Cizinka

Bůh tě nikdy neopustí..ač se ti to zdá
každý odchod střídá příchod..nezvratnost odvěká!!

07.10.2005 15:21:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí