ŠÍLENSTVÍ

ŠÍLENSTVÍ

Anotace: Báseň o tom, jak to podle mne je!

Špinavé ulice divného města
taková je radost štípe a škrábe
nikdy není pro všechny

Ochotný každý je pro štěstí zabíjet
na kolik pevná víra je
když kámen hlavu ti rozbije

Nemění ránu a nemění důsledek
ztracené vědomí odmění náhubek

Kde tak kde jsou ty cíle
určené všedním a zažitým
kde tak kde jsou ty chvíle
určené pro cíle dosažení

Bojuji každý zmrvený den
ať už jsem v útoku či obráncem jsem
nenechám nikdy tažení proti
jen těžko, jen těžko, těžko mne zkrotí

Doba je svižná jen vybírá daň
zkusil jsem párkrát co to znamená
strach mi to nahání a doufám
že zůstanu bojovník

Kde tak kde jsou ty cíle
určené všedním a zažitým
kde tak kde jsou ty chvíle
určené pro cíle dosažení!
Autor Orlok, 07.10.2005
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí