Moře noci

Moře noci

Anotace: Pomoc snům, dostat se k tvým rtům, dřív, než se lvům, podaří noci vyrvat srdce.

Sbírka: Melancholické výtvory spanilé vážky

Pošli vpřed, tu loďku snů,
tu, kterou myšlenky pohánějí.
Ať vypluje z přístavu,
kde den umírá.
Tam, kde noc se znova rodí.
Popožeň ji vpřed.
K ostrovu snění.
Foukni do plachet,
ať budoucnost se opět zjeví.
Pošli vřed, tu loďku snů,
ať rychle dopluje,k ostrovu snění.
Ať se dotkne tvých rtů,
dřív, než den se znova zrodí.
Autor Němá, 19.02.2009
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí