Další den

Další den

Anotace: co byste ode mě mohli čekat

Do ticha se propadám,
ač slyším televize hlasy,
tak sám si připadám,
už tu nejsou žádné krásy.

A každá jiná duše,
je na míle vzdálená,
přicházím v sobě o vše,
co ještě něco znamená.

Chtěl bych pryč, nebýt,
už neznám co je snít,
ztratil jsem se ve věčnosti,
a ve vší, vaší i mé lačnosti.

Strádám.

Tak tma mě chladně halí,
a uvnitř něco tiše bolí,
ústa se lehce otvírají,
když vzduch těžký vdechují.

A pochybnosti, mě obkličují,
nejhlubší sny na prach drtí,
den tak práždný den tak pustý,
jednou, dvakrát, ale po stý?

Ve chvíli nenávidím tuhle samotu,
pak do sebe se zadívám,
nemiluju! Tam jen těch tisíc hrotů,
sám sobě to zazlívám.

Že na věky zůstanu sám.

Jen jedna věc mi radost činí,
že už nikdo z lidí,
nepozná opravdové trápení,
ne kvuli mně.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 20.02.2009
Přečteno 327x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lucajda89, takova, Kapka, dream in emptiness, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

doufám,že jsi na tom tak jen pocitově,ne tělesně

22.02.2009 14:12:00 | takova

Hezky jsi to napsal, tak nebuď tak smutný...

21.02.2009 21:32:00 | Kapka

tak tahle byla až dojemná.. smutná.. co k tomu říct? Ty musíš milovat a lidi budou trpět tak jako ty teď! Stojíš za tisíc takových kreří tě do tohohle přivedli a nebo ti k tomu ještě víc napomohli.. be free!!

21.02.2009 16:55:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí