Depresivní...

Depresivní...

Anotace: (20.2.2009) depresivní emo báseň...:-D achjo...:-D

Přišlo zas období temné...
Nemám o čem psát...
Nepřijdou teď verše jemné...
Když mě nikdo nemá rád...

Nechtěla jsem se pouštět dneska...
Do smutného rýmování...
I přesto, podlehne stolu deska...
Mému smutnému spisování...

Miluju všechny, nebo nikoho?
Jedno je však zcela jisté...
Musím dát ruce už od toho...
Páč není vše hned když se pískne...

Srdce narvané k prasknutí...
Kamarádi v něm ukrytí moji...
Někam si zalezu se svou ctí...
A budu čekat na lásku svoji...

Budu čekat donekonečna???
Autor B.a.r.b.a.r, 20.02.2009
Přečteno 320x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Helena Buchtová, kucky, Aka Kiss, 5thelement, NikitaNikaT., bastien, Morion
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zalezlého člověka hned láska nečeká... je třeba jí jít vstříc... ukázat se.

21.02.2009 00:41:00 | NikitaNikaT.

Přetečkováno, jinak hezké

20.02.2009 23:28:00 | Morion

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí