Hledám Tě

Hledám Tě

Anotace: Je těžké na někoho zapomenout.

Chodím po cestě,kde Tvé stopy jsou,
slyším Tvůj hlas,
větu za větou,
hledám naši lásku,lásku ztracenou

hledám Tě všude,
ve městě i v kavárně,
nikde nejsi k mání,
dívám se na značky aut,
to Tvé tu není

náhle jsem si vzpomněla
na nějaké telefonní čísla,
vytáčím,kde jsi?
když telefon mé SOS vyzvání

já vím,nikdy nečteš knihu dvakrát,
nehledáš co jsi ztratit chtěl,
neříkáš jednu větu stokrát,
jsi rád,že jsi zapomněl
Autor edithka, 21.02.2009
Přečteno 341x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Iwushak..., Kapka, contionor, Aka Kiss, Paulín, 5thelement, floreciente, René Vulkán
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, mně to připomnělo mládí, tak dám tip.

22.02.2009 17:10:00 | Kapka

Líbí se mi.
Jen k těm knihám - druhé přečtení může být někdy mnohem záživnější než to první :-)

21.02.2009 16:45:00 | floreciente

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí