Den strachu plný

Den strachu plný

Anotace: Starší kousek.. dlouho mi trvalo, než jsem se rozhodla ho sem dát...

Ze strachu, že už se neuvidíme,
ze strachu, že už se nepolíbíme.
Ze strachu, že to byl jen krásný sen,
bojím se otevřít oči, když přichází nový den.

Den plný překvapení a snad bázně trochu,
den plný lásky, bolesti, starostí, strachu.
Zas znova a znova oči své otvírám,
radosti plná jsem, že z tebe ten strach mám.

Bez strachu, bez bázně byla bych nikým,
láskou svou nejistá, trápením tichým.
Ze strachu, že svůj strach ztrácím,
životem dál jdu, jen tebe vidím.
Autor Jamesow, 22.02.2009
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: Alasea, v.hercik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, nemuselas s uveřejněním váhat. ;-)

25.02.2009 19:39:00 | Alasea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí