Jako sníh

Jako sníh

Anotace: Ten umí i hřát, stačí ho jen pevně sevřít v dlani

Jako listí barevných stromů do spánku padám,
nad chvílemi posledních dnů unaveně přemítám.

A chtěl bych se ptát,
jestli jsem vážně sobec takový,
vím, nemá cenu lhát,
jen ať každý mi napoví.

Třeba hořkou pravdu o mně.

Jen starost mám,
že zůstanu sám,
ztracenej v týhle době,
život ve vzpomínkách je horší než spát v hrobě.

Tak mi klidu nedá.

Já jen před hvězdami klečím a víru hledám,
snad jen sobě se vrahem stávám.
Jiným život nekazím,
vždyť jen hloupě sním?

A naděje, jak sníh -pomalu taje.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 23.02.2009
Přečteno 273x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Nimo, Vlk v rouše, lucajda89, padající do neznáma, slečna Nefertiti, januve, dream in emptiness, Kapka, labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ač posmutnělá, přec krásná...=)

10.05.2011 18:23:00 | PIPSQUEAK

Zrovna teď mi ta Tvá básnička mluví z duše. Moc pěkná. ST!

23.02.2009 22:11:00 | januve

nebudeš sám, neboj.. furt!

23.02.2009 15:05:00 | dream in emptiness

tak se jdi schovat do mrazaku, az neroztaje...

23.02.2009 06:12:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí