Naděje

Naděje

Anotace: ...

Je den.. nebo noc..?
Nevím, všude jen tma...
Nespím, to se mi zdá..?

Jsi u mě,
vím to,
cítím tvou přítomnost
x
ale proč mlčíš?
proč nic neříkáš?
Jsi tu?

S tebou, ale přitom bez tebe...

Na kolenou tě volám
(ne z úcty nebo víry, ale protože nemám více sil),
aspoň mi naznač,
že jsi při mně.
Autor honnnzik, 23.02.2009
Přečteno 309x
Tipy 12
Poslední tipující: Woski, mjh, loverose91, floreciente, strašidýlko-střapatý, akneliam, Rolnička, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdyby tohle napsala slečna,byl by to další výlev...
ale od tebe nějakým způsobem není
to se počítá
- píšeš moc hezky -

02.03.2009 14:57:00 | mjh

moc hezky napsane

23.02.2009 14:49:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí