Bolest Veroniky

Bolest Veroniky

Anotace: "K" - moje milá příbuzná, nikdy nebudeš sama, dokud po světě bude běhat tele mého ražení :)

Já vím -že trápíš se ..
-Veroniko-

Když samota tě pohltí,
a noc zas k pláči donutí.
A polštář volně polyká,
to co ti z očí utíká.

Nespím ani já ..

Ač zdá se to přehnané,
tak ty noci probděné,
co únavu přinesou,
se na mé tváři ponesou ..

Stejně jako na tvé..

Já přísahala kdysi v čase,
že se znova - opět - zase,
za nás dvě vždy postavím,
tu přísahu neměním

A ani nechci ..

A tak ty mraky nad tvou hlavou,
rozehnávám jednou rukou,
a druhou dávám područí,
jak pouto krve poručí..

Tobě vždycky ráda ..

Tak se neboj duše moje,
dokud jedné z nás vždy bude,
nebudeme nikdy samy,
a vždy se druhé s obavami..

Svěřit moci budeme .. /krev je to poslední co nás pojí/
Autor Analisieren, 25.02.2009
Přečteno 266x
Tipy 10
Poslední tipující: excited, carodejka, J.U. Ray, enigman, Jiparo, vapiti
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Takovou kamarádku jaki jsi ty, která dokáže pro někoho napsat tohle bych chtěla...bohužel nikdy mít nebudu

08.03.2009 11:09:00 | Moniska

Jsi bajecna ze ji takto pomahas.

05.03.2009 23:55:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí