Tvůj odkaz

Tvůj odkaz

Anotace: někdy je tak nechtěně jasný

Tvůj odkaz mě stále tíží,
věčností mě bičuje,
nemáš potuchu, že souží,
mě i jen jméno tvoje.

A na prsou mám ten nejhorší kaz,
výborně srdce, jen mě znovu sraz.
A nedovol mi klidu, nedovol mi radosti,
a top mě dál v hladu, po duše blízkosti.

A pak, až potkáš duši čistou, duši blízkou,
odhal mi vzpomínkama, že milovalo jsi jinou.

Jen takový osud nám dvěma náleží,
na místě, kde padlé lásky leží,
tam teče rudý moře,
bolestí a hoře.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 25.02.2009
Přečteno 290x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, strašidýlko-střapatý, dream in emptiness, Joyo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí