Bubny

Bubny

Anotace: ...

Klady i zápory deště,
si tiše odříkávám schoulená,
proč kytky nerozkvetly ještě,
vždyť i ty sněženky jen poupata maj´.

A venku tichý buben zvučí
a sem tam kytarový tón,
řekni mi, proč mě takhle mučíš,
já jsem si dávno jistá, že to tebe chci.

Klady i zápory deště
si tiše odříkávám schoulená
a ty se nechceš vázat ještě,
nevím jestli stvořili mě z kovu...

A venku tiché bubny zvučí...
Autor voedor, 26.02.2009
Přečteno 265x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., enigman, Jana M., kikis, WAYWARD, labuť, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímaavá, lehce hloubavá, opravdu smutná báseň

01.03.2009 18:45:00 | NikitaNikaT.

bumtarata...

26.02.2009 23:12:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí