Jak dál....

Jak dál....

Anotace: Kdo ví....

Kdo ví jak dál jít se má,
když všechno se boří jako domeček z karet...

Kdo pomocnou ruku dá,
když uvnitř začiná všechno hořet...

Chci pro Tebe dýchat,
svá křídla Ti dát...

Už vím, že není mi souzeno
Tvou vílou se stát...

Tak volám k nebesům,
bloudím noční tmou...

Pocit bolesti už nesnesu,
chci létat ve dvou...

A tak čekám kdy přijde
má láska, mé prokletí...
Autor AAJenny, 27.02.2009
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Kajaro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí