V nebi

V nebi

Anotace: Obyčejné šílenství

V nebi

Z dávných snů vím co mě čeká
I noci bezesné jsou vzácné
Ale jen tahle myšlenka mě leká
Že srdce mé je prázdné

Dlouhá chodba studí, chladne
A já utéct nestíhám
Moje naděj rychle slábne
Jestli tohle rozdýchám

Pak nastaví mi zrcadlo
Přesně na mou tvář
Takhle to bohužel dopadlo
Ted´dostávám svatozář.

Díky bohu v nebi jsem
S anděly zítra posnídám
Pak hlídat budu tebe jen
A věř mi že tě ohlídám.
Autor Pidulinka, 27.02.2009
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, el viento, Pešulka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí