Nesahej na mě

Nesahej na mě

Anotace: zážitek jedné nedávné noci...

Hej, zlato, nesahej na mě,
Dej ty ruce pryč,
Křičím a hledám marně skrýš.
Usínám
Jako kdybych se zbláznila
Vše se mi vrací
Z té prokleté noci
Jsem uvázaná k psí boudě
Rveš mě za vlasy,
Mám pocit, že mi je vytrháš,
Asi se nechám ostříhat
A spadnu z nebe
Nechci tebe
Nechci tebe

Nechci

Ty víš dobře jak se cítím
Když si rozepínáš poklopec
Když cítím tebe
Tvůj prázdný chtíč
Tvůj sadismus
Dobře to víš
Brečím řvu
A pálí to
Jsem na to sama
Bolí to

Teď
To je ta chvíle,
Kdy nechci dál žít
Kdy nedokážu nikam jít

Zhrzená a pošlapaná

Mně se to nemůže stát

Ta proklatá věta
Jak pravdivě zněla od slečny,
Jako jsem já…
Autor Ammazonic, 27.02.2009
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, lucajda89, blue, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST jako výraz podpory pro Tebe

27.02.2009 16:39:00 | blue

Z toho mi není dobře...

27.02.2009 13:09:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí