Ač, jsem

Ač, jsem

Anotace: Osobní báseň o tom že pod tvrdou slupkou, se nekdy skrývá zjizvená duše....

Ač, třpytím se já na pohled
Uvnitř krčí se ubohá dušička
Možná umřel jsem nebo miloval naposled
A v dálce bloudí maličká holčička

Ač, pevný já jsem jak skála
Nezlomí mně udery, ale cit
Holčička lásky se bála
A možná proto mně nechala být

Ač, hlučný jsem a vždy v předu
Tak srdce krčí se v rohu
Možná více než jiní já svedu
Ale tebe já mít nemohu

Ač, můžu mít vše na co vzpomenu
Tak ke štěstí to nestačí
Snad slovičky dostanu i každou ženu
Ale holčička se vždy jen zamračí
Autor MRAKOMOR, 28.02.2009
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: Iwushak...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí