Byli jsme

Byli jsme

Anotace: všichni tři šťastní?

Ze začátku dva jsme byli
ze společné láhve pili,-(a byli)
Ze začátku smát se, štěstím hýřit
čistou hladinu nebyl důvod zvířit
Je to v srdci, v jeho melodii
Je to tam, kde všechna svá tajemství skryji -(v duši)
Na zamlžené okno malovat já + ty -(byli jsme)
Další ráno s těžkou hlavou vstát
na nové okno smutně malovat.
Ty sám, já sama, bez něj, bez sebe
Každý večer posílat novou modlitbu do nebe
Pro Tebe?...
Autor andliek, 28.02.2009
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí