Tříhlavá saň

Tříhlavá saň

Anotace: :-)

Ve spárech tříhlavé saně,
nechám se unášet do noci...
lesními požáry,
živí se ta zrůda,
jíž není pomoci!

Poslušnost otroků,
mrazí až zalykám...
ubohých několik žen,
kdysi princezen...
tu příšeru nespasí!

Posloupnost pocitů
příčí se v těle,
nikdo neptá se,
proč?

Její hlavy nesrazí!
Autor li-duše, 02.03.2009
Přečteno 357x
Tipy 5
Poslední tipující: labuť, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí