Samota

Samota

Anotace: osamělé lidi někdy jejich samota dožene až na druhý břeh...

Temný pokoj v noci, ve dne

touha po někom, kdo náladu ti zvedne

Slzy smutku polštář smáčí

ticho jen samota tu kráčí

Něco ostrého po ruce klouže

po zemi rozlévá se tmavá louže

A když pak roucho noci tvou kůži odkryje

bude už bílá jako lilie.
Autor Sidheag., 03.03.2009
Přečteno 315x
Tipy 7
Poslední tipující: Syala, kikis, Romana Šamanka Ladyloba, Iwushak..., Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí