Osvit

Osvit

Anotace: ...

Když nevíš co dělat
a tápeš v tmách
oslněná kuželem světla,
co na tebe míří...

Když prcháš, kam i jiní prchli,
a hledáš měsíc s bílým pískem
a slunce praží...
na druhou polokouli.

Vytrhnu narcis
zemi pode mnou,
a cibuli najemno nakrájím
do guláše.

Už zas jím, co jiní jedí,
zas lehám na matraci
a slunce praží...
a zmocněno je lupou.

Nevím, co dělat,
nepláču ani nekřičím,
jen doufám,
že slunce bude pražit
a osvítí...
jiné lidi.
Autor voedor, 03.03.2009
Přečteno 267x
Tipy 5
Poslední tipující: Tacca, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí