Trpká slza

Trpká slza

Anotace: Taká o slzičke.

Slza stekala, ťažko povedať po čom,
skĺzala,
po mieste, avšak známom.

Niekedy ľudia neistí sú si,
odmietnutie „mi dá facku“,
sklamanie „hlupák si“.

Slza sa, ale rinie cez kanáliky
želá si človek, aby zmizla,
samota nevybudovala hrádzové múriky.

Trpký roztok soli,
plazí sa nevinne, nádherne, ligotavo,
ale kruto bolí.

Za tým nie je nič,
ani veselosť, ani zlato,
iba horkosť a duševný bič.

Copyright © Juraj Hrom
Autor Juraj Hrom, 05.03.2009
Přečteno 384x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Psavec, Markéta Hl., Kapka, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

oslovilo

05.03.2009 10:15:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí