Šašek A Polosmytý Úsměv

Šašek A Polosmytý Úsměv

Anotace: Tak hledejte, podobenstvíje docela jednoduché....Už víte o vašic červených nosech.....?

Šašek uprostřed tmavé místnosti sedi
A na jeho tváří usměv zpola smytý
Jednou tváří směje se druho smutně hledí
Je představením jménem svět zbitý

Publikum, už na něj zapomělo dávno
On už znova se na jeviště nelíčí
Nesměje se a nehraje se mu už snadno
Ale bude hrát ikdyž usměv se zcela poničí

Šašek hledí do publika a hodil po něm cosi
Trošku do temného jeviště se zahledí
A vidí že všichmi diváci mají taky červené nosy
Oni však o nich zatím nevědí...
Autor MRAKOMOR, 06.03.2009
Přečteno 306x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, Radek.oslov.Šafárik, enigman, Kapka, zlomeny srdce, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné...vážně moc

07.03.2009 15:38:00 | Moniska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí