Duše

Duše

Anotace: Je to pochmurná básnička, kterou jsem napsal, když mi nebylo zrovna nejlíp a takhle se asi cítila moje "Duše"...

Hledal jsem na pláních, na křídlech havraních.
Hleda jsem na dlaních... mých dávných přátel.
Vichr obrátil prach, co jsem našel
a kámen ukázal mi svou hrůznou tvář...

Ani nevím jak a kam do dáli jsem zašel,
avšak na okraji ničeho, zbyla jen tmavého stínu zář...

Odraz stínu duše, co se ve mě skrýva jen?
A já? Po dlouhých 150 let...
Co bych chtěl uvidět dál v něm?

NIC! Radši nevědět...
Autor Andrew Patton, 11.10.2005
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Psala to tva duše,je jí už 150 let,
kdo jí jen ublížil, snad ne celý svět???
Slzy když roní duše,jo to už je zlý,
usměj se na nás a pověz trápení svý...
Jsi nadaný,ale dle mě máš na víc..

01.12.2005 11:59:00 | Inies

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí