Má princezno

Má princezno

Anotace: Jak bolestivé je ztráta dítěte.

Má princezno s pomněnkovýma očima
můj živote,mé mládí
tvá máma s bolestí se nad tebou sklání,
tak proč tvé tělo zůstává bez vlády

Má princezno s pomněnkovýma očima
tvá pusinka je němá
probuď se, tvá máma tě volá
vždy slyšelas můj hlas,
ležíš v mé náruči
a bez lesku je tvůj vlas

Má princezno s pomněnkovýma očima
potají jsem snila,
až nevěsta půjdeš v bílém
do dlaní bych ti hvězdy dala,
teď vím,
ani já tě neprobudím
za chvíli vezmou mi tě,
navždy přikryje tě černá zem

Má princezno s pomněnkovýma očima
pláču a proklínám celý svět
i Pána Boha,
když brát chtěl
mne si měl vzít,
né moji princeznu s pomněnkovýma očima
Autor edithka, 08.03.2009
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: Lylča, hitaschi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí