FotoStory

FotoStory

Anotace: Láska je někdy krutá

Jsi smutná, dívko z papíru,
tvé oči jsou jak tečky slov.
Ty ztratila jsi v nás víru,
máš místo srdce tvrdý kov.

Jsi bledá, dívko z obrázku
a v zoufalství se utápíš.
Už dál nevěříš na lásku,
svou hoří mě však utrápíš.

Proč osud tvůj tě zavál tam,
kde návratu již není?
Teď hledám v život sílu sám,
i ve smrt zalíbení.

Jsi šťastná, dívko z rámečku?
Máš dítě, muže, nový styl.
Teď ležím na svém kopečku,
tvého přání jsem již pochopil.
Autor hitaschi, 08.03.2009
Přečteno 342x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Quigleika, kikis, 6thSun, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí