ONA

ONA

Anotace: pocit samoty...

Stojím na skále,
zuby drkotám,
mám strach z tvého obětí

/chladného jako polibek eskymačky/

však už mám na mále,
stanu se tvojí obětí

/ne myší, kterou pronásleduje kot/
/ale zoufalcem na střeše, jehož pohlcuje pot/

Dívám se dolů,
vábíš mě něčím neznámým,
tím tajemstvím,
které se nedozvím,
svou jedinečností,
tím,
že tě nevlastním.

Natahuješ ruku,
ale já už vím,
už znám tvé úmysly,
vím,
že nesmím,
už nemyslím...
už neslyším...
už nevidím...
přestal jsem mluvit

a ani s tebou by mi nebylo líp
Autor honnnzik, 09.03.2009
Přečteno 299x
Tipy 8
Poslední tipující: Mraveneček, janewe, loverose91, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to krasne napsane a pravdive...

09.03.2009 15:49:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí