Vrána - posel smrti

Vrána - posel smrti

Anotace: Stvořeno dnes večer...Není to příliš dobré...Jen další dílo stvořené ze směsky negativních pocitů...

Černá noc – a ty v ní zanikáš.
Má paní…s černým peřím…
Do noci je slyšet jak žalostně naříkáš,
Své sny skrz nářek tvůj vířím
A vzpomínám…

V měsíčním svitu tvé peří září,
Tys poslem samotné smrti,
Jež dostihne mě v žaláři,
Co svět se nazývá – můj život se krátí…
Konečně…

To všechno kolem mě dusí…
Tenhle svět, jež pln je strachu a zoufalství.
Z toho všeho dělá se mi kůže husí,
Společnost zavrhla mě, dík trošce troufalství…
Chci pryč…

Pomoc mi a ukonči tohle soužení,
Soužení člověka jenž na všechno je sám,
Ty která prolétáš světa sklepení,
Neponechávej mě už odporným lidským hrám…
Prosím…

Lidi jež nazývají se přáteli ubližují a klamou,
Ti kteří chránit by nás měli myslí na sebe jen,
Ti všichni srdce na kousky mi lámou,
A ty se divíš, že já už nežiju ten růžový sen?
Pravda bolí…

Vyhaslé modré oči sledují svět,
Nikde nikdo koho bych zajímala,
Vždyť stačilo by pár laskavých vět,
Abych o životě opět hezky rozjímala…
Není proč…

Doveď mě nakonec cesty života,
hluboko, hluboko pod tento svět,
doveď mě tam, kde sídlí porota,
ať posoudí můj život pomocí několika vět…
A nechá mě jít dál…
Autor Anneli, 10.03.2009
Přečteno 574x
Tipy 9
Poslední tipující: r-a-d-a, jedam, Terulienka, Sadistic Soul, Radek.oslov.Šafárik, Hedvika, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ma to svoj pochmurne hlboky zmysel,aj krasu niektorycj uzasnych pasazi,ale na prva sloha mi trosku nesedela

26.03.2009 19:05:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí