Marnost

Marnost

Anotace: Co všechno je marnost?

Pro lásku věčnou
zrádně nekonečnou
promrznout na kost.
Není to marnost?

S vůlí svou v pravdě neochvějnou
dosáhnout cti zadost.
Přesto stíhá mě marnost.

Prožitek smutku
v mé vnitřní krajině zármutku
falše je prost.
I to je marnost?

Ze strachu sejít z cesty
těžce bloudit v neštěstí
vracet se zpět působí zlost.
Ach ta marnost!

Posedlá touha chtění..
Nekonečná zasněnost
v lidském dění.
Posedlost.
Autor sioned, 12.03.2009
Přečteno 365x
Tipy 15
Poslední tipující: Pája Black, Rolnička, Verena, kikis, Kars, carodejka, ička, Bucharovic, Markéta Hl., Kapka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasna je posledni sloka... basen se mi moc libila.

13.03.2009 16:30:00 | carodejka

pěkný
ička

13.03.2009 11:57:00 | ička

O marnosti něco vím
klidně ti poradím..
ST

12.03.2009 19:04:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí