Konečná stanice?

Konečná stanice?

Anotace: V nedohlednu..

Do vlaku nastupují všechny možné pocity,
od nenávisti po lásku ke cti,
průvodčí kontroluje všechny bolesti,
ty vidíš u lidí ty těžké pohledy,

přemýšlíš jestli vystoupit by se dalo,
zda lze zapomenout na všchno co se stalo,
jestli bolest v srdci není málo,
a to co se ti kdysi zdálo,
je už dávno pryč..

Najednou objeví se neznámý starý pán,
"mohl bych se přidat k vám?"
zeptá se tě náhle,
ty kývneš a prohodíš:"ano pane"
..

Náhle podívá se na tvý slzy,
ptá se co rozesmutní tvý oči tak brzy,
ty povíš mu své trápení,
a on taky potom vypráví...

náhle zastaví se vlak a ty koukneš z okna,
zase tam na tebe čeká... zas a znova,
ty chtěla by jsi vystoupit,
a všechnu bolest potlačit,
máš pár minut na rozmyšlenou,
pak vlak pojede tou trasou známou...

ohlídneš se naposledy a pak se vlak rozjíždí,
ty vidíš, jak tě opět vyhlíží,
ale nemůžeš vystoupit,
protože vlak už se rozjel,
a ty nemůžeš slib jen tak porušit,
někdo tě k tomu totiž přimněl...
..
.
-
.
.

Tak kde je ta konečná stanice?
já ptám se tě...
Autor Mispul, 12.03.2009
Přečteno 317x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, Kristine Clary-Aldringen, Barpob
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

doufam ze brzy dojedes kam chces :)...

15.03.2009 13:34:00 | Lady_poezie

Zdá se mi,že z toho sála taková duševní rozervanost... Zajímavé slovní obraty...Tu a tam se opakují slova příliš rychle po sobě...Ale celkovému dojmu to nijak zvlášť nebrání...Jeden tip za rými,druhý za obsah = ST!

12.03.2009 19:12:00 | Barpob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí