Poslední věta

Poslední věta

Anotace: Bojuj a žij i když je svět krutý

Skrývat svůj strach a bát se světa,
ten pocit měl jsem v sobě,po dlouhá léta.
Skývat svou beznaděj, bolest i zmar,
co z mého srdce dělalo divný tvar.

Poslouchat lži,neznat štěstí,
potloukat se světem bez radosti.
Vnímat jen násilí,krutost i hněv,
neslyšet krásno a jeho zpěv.

To však již skončilo,vstávám a žiju.
Za štěstí života už se biju.
Prodírat se bahnem,tmou i zradou,
co ostatní mi pod nohy kladou.

Už nebudu křičet,
do tohoto světa,
už budu jen žít,
toť má poslední věta.
Autor hitaschi, 13.03.2009
Přečteno 350x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Quigleika, labuť, Lilly Lightová, strašidýlko-střapatý, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Konec je plný odhodlání a touhy a to je dobře. :o)

22.03.2009 23:08:00 | labuť

Vítej mezi modrásky :)
Báseň se Ti moc povedla...dokonce za supertip!

15.03.2009 11:13:00 | Lilly Lightová

pekne napsany...

13.03.2009 22:08:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí