odpust

odpust

Anotace: třeba i s chybami, zpívali jsme ve sboru a nerozuměli jsme slovům. Teď už rozumím, snažím sama sobě, si odpustit, mi porozumět. Jako jim.

kyrie, kyrie eleison
V uších mi duní,
v krku nevyřknuté slovo,
koutky úst mi
vniká do úst ten
jedovatý dech,
dech jak obrovský,
mrak nad továrnou,
továrnou na vzducholodě,
bloudících po obloze,
hledající hebké látky
pro svoje švadlenky
milé, malé čerstvě oblečené.
Dál jíst už nebudu
nebudu spát,
nebudu už myslet na ně,
ni i jeho,
nebudu myslet na tebe,
jež zavinil jsi můj život.
ten krutý se vzducholoděmi
těžkými,
na ten vzduch
až převelice těžkými…
kyrie, kyrie eleison, eleison, kyrie, kyrie, kyrie….
Autor bape, 15.03.2009
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: Rolnička, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí