Smutek jménem osud a láska

Smutek jménem osud a láska

Anotace: Smutek

Jsou dny nad kterýma lámeš hlavičku,
odejít do lesíka a pár sklamaných srdíček vyrýt na rozpadlou lavičku.

Sluníčko svítí do tvých zádíček,šouráš nohama v rosou prolité travičce,
v kořenech stromů usadil se pár šedivých myšiček,osud jse najednou ocitnul v malé kuličce.

Padající listí do tvých uplakaných dlaní,
podzim klepe na dveře a snim i partnerovo lhaní.

Proč jen proč musí človíček ronit kapičky z očiček,
zimní mráz zpálil pár lásky i žlutoučké předčasné vrásky kočiček.

A je tu jaro sněženky raší smutek jménem láska,
skřivánci skřivánkují osud jménem sázka.

Léto vytrhne cit ze srdce jako traktor kořeny mohutného stromu,
vezme s sebou to co nikdo,upřímnost k tomu.
Autor michael25, 16.03.2009
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí