Mlýnský kámen

Mlýnský kámen

Anotace: bez anotací

A já jen sedím, a přitom se něco hýbe,
utírám tváře od perleťových kamínků,
jeho řeky jsou tak sytě rudé,
jeho klepání pro hrstku smutných dnů.

Postrádáš smysl srdce, jenom mě zevnitř tuze svíráš,
tvé výplody zvládám těžce, když do jiných chvil mě posíláš.

A tak tu sedím, ústa němá,
na jednu bolest žádná nemá,
a ono ji zná, navěky ukrytá,
tichá, prudká, zarytá.

V tom nejčernějším snu vyvstává,
a v každém dnu se ozývá,
a každou noc mě dohání,
myšlenky na nás a na ní.

A na ty co dláždili sametem cestu mou,
a na dalším rozcestí každý svojí jdou.

Netečte, netečte, netečte!
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 16.03.2009
Přečteno 364x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lucajda89, Holis, strašidýlko-střapatý, shakespeares, Kristine Clary-Aldringen, WAYWARD, enigman, Kapka, Rbb, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vcechno preboli a ty rude potucky jednou vyschnou,,, pokud budes chtit

17.03.2009 08:03:00 | strašidýlko-střapatý

až s tím budeš chtít něco udělat....tak s tím něco uděláš, aby to tak nebolelo...básníku...

17.03.2009 05:04:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí