Tři andílci

Tři andílci

Anotace: Každá maminka, která má děti, by je nedala za nic na světě a věřte mi, že vím o čem mluvím. Na děti se někdy musí dlouho čekat,já také docela dlouho čekala a dneska mám doma už dva andílky, i když někdy s růžkama:)

Moje oči zaplavily slzy,
když tvoje srdéčko doznělo až moc brzy,
vzpomínky a proplakané noci,
kdy nikdo nemohl mi pomoci.

Vím jistě, že tyhle chvíle,
budou mi tančit v srdci, jak zraněné víle.

Druhý andílek mi sílu přines,
tak proč s námi také nemohl zůstat
a další mé slzy si odnes.

Ne, nemám už snad štěstí,
kdo naději a dobré zprávy zvěstí?

Mám manžela,
který neví, co se mnou dělat má,
tak prosím o jeho trpělivost a lásku,
at´ schovanou mi dá.

Jak je těžké,
když ženě prázdná náruč zůstane a ví,
že jen tak se nic nestane a nespraví.

Třetího andílka pod srdcem nosím
a slibuju bohu i dáblu,
že ho bez boje neopustím.

Chci a je to mé velké přání,
které není ve světě jen tak k mání.
To maličké je dar života
a já ho světu ukážu,
snad až rozhodne nebeská a pekelná porota.
Autor BARBYE, 16.03.2009
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Rbb, Hazentla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za štěstí děkuji a palce taky, ale posílám to ted´ všem maminkám, které ho potřebují, já už mám děti doma a jsem ráda, jen mám takové smutné dny.
Třetímu andílkovi bude v květnu čtyři roky a pátému je něco málo přes rok, ale na to co bylo před nimi se zapomenout nedá :)

16.03.2009 14:34:00 | BARBYE

Přeju moc štěstí a držím palce..

16.03.2009 13:47:00 | Hazentla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí