Milenci

Milenci

Anotace: Bla blu ble...

Nevnímáš a nevidíš
To co dělá
Otáčíš se a neslyšíš
To co říká
Ta krutá ignorace
Ti dá hodně práce
Pak v koutě klečíš
A děláš, že brečíš
Chceš od něj odejít
Volnost chceš mít

Jsi sama na té pouti
Myšlenky tě rmoutí
V té těžké době
On propadá zlobě
A za krátkou chvíli
Podřeže si žíly
Ty se dozvíš co se stalo
A aby toho nebylo málo
Z nešťastné lásky
Vezmeš si prášky ...
Autor D.Angel, 14.10.2005
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí