GALAKTICKÝ MESIAH

GALAKTICKÝ MESIAH

Anotace: Báseň o podbě těžko uvěřitelných představ některých z nás!

Píše se rok 2005
vysoké číslo nízká čest
pod praporem modrý bílých hvězd
vesmírné idee lidských měst

Pochodem vchod vstříc lepším zítřkům
začátek konce utrpení
divná je povaha přírody
začala mírová opatření

Z vesmírné flotily nám Uriel mává
přináší pozdravy z věčných cest
ve tváři rozeznáš skutečné štěstí
otvírá bránu zlatých měst

Ve světle současných událostí
najít si úkryt moudré je
nákup si bezpečně ochraňuj
nevěřím ve hvězdné naděje!
Autor Orlok, 14.10.2005
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí