Skládanka

Skládanka

Anotace: půl uchem jsem poslouchala cizí rozhovor....

levá ruka bolí
a pravá píše.
monotónní brumlání domu
a za oknem, ulice.

všichni se vypařili,
já zůstala sama.
slaná a tekutá.
rozlitá na podlaze.

ruce se pletou v symfonických
pohybech minulosti,
na kterou jsem již zapomněla.
a dřímám se srdcem otevřeným
světu, který samou láskou nenávidím.

rty, vymleté od neustálého oblizování.
lákavé tóny vzbuzující soucit
a holubi na střeše.
to vše, semklo se dohromady
a vytvořilo jeden, jediný
pocit.
Autor bape, 16.03.2009
Přečteno 286x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, Jana M., Rolnička, Rbb, Demedalex
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Symfonický pohyb minulosti" - krásné spojení.

17.03.2009 10:53:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí